Tijdens mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik begonnen als stagiair bij Spring Media. Na mijn stageperiode ben ik als werkstudent bij Spring Media blijven werken. Momenteel volg ik de Master Business Administration met een focus op Strategie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik zit nu in de afrondende fase van mijn opleiding en ben bezig met de voltooiing van mijn scriptie.

Momenteel werk ik ook bij ons familiebedrijf De Shelter Amstelveen B.V. Naast mijn werk bij Spring Media ondersteun ik op zaterdag het team bij de dagelijkse werkzaamheden en ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Hoewel mijn focus nu voornamelijk bij Spring Media ligt, vind ik het ook belangrijk om hier mijn bijdrage te kunnen leveren. Het is voor mij een bijzonder bedrijf waar ik graag deel van uitmaak.

Als marketeer binnen Spring Media, is geen dag hetzelfde. Samen met het Media team werk ik veel voor de vastgoedsector. Onze rol als marketeers is om een verbinding te creëren tussen de behoeften van potentiële huurders of kopers en de mogelijkheden die Spring Real Estate kan bieden. Het is fantastisch dat ik binnen Spring Media mijn creativiteit kan gebruiken om de juiste doelgroep te bereiken en tegelijkertijd waardevolle bijdragen kan leveren aan de vastgoedsector. Door ons werk kunnen we onze klanten helpen hun vastgoedprojecten te promoten en hun doelen te bereiken.

Wat ik misschien wel het allerleukste vind aan mijn werk als marketeer binnen Spring Media, is de voldoening die ik haal uit het zien van onze projecten die tot bloei komen. Wij organiseren evenementen, zoals bijvoorbeeld de PROVADA, onderhouden social media pagina’s en denken voor bedrijven na over verschillende marketingcommunicatie uitingen, zowel online als offline. Het is ontzettend leuk om te zien hoe onze marketinginspanningen bijdragen aan het succes van verschillende projecten en bedrijven.

Wat Spring uniek maakt is de mentaliteit die heerst onder alle werknemers.  Van partner tot werkstudent, iedereen ervaart dezelfde verantwoordelijkheid voor het leveren van kwaliteit. Daarnaast word je als stagiair en werkstudent heel serieus genomen en zijn er met goede ideeën en de juiste mentaliteit veel kansen binnen Spring. Zoals Steven al eerder zei, wordt doorgroeien binnen Spring in hoge maten gefaciliteerd.

Naast werken bij Spring Media sport ik graag en vind ik het leuk om te borrelen met vriendinnen en collega’s.

Ook werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijg? Word dan onderdeel van het Spring-team en ontdek hoe werken en plezier hand in hand kunnen gaan. Sluit je aan bij een bedrijf dat gericht is op de toekomst, inclusief is en ruimte biedt voor talent. Kijk op hier voor onze vacatures: https://www.springservices.com/vacatures

Get in touch

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.